За последните 10 дни в Чикаго трима полицейски служители отнеха сами живота

...
За последните 10 дни в Чикаго трима полицейски служители отнеха сами живота
Коментари Харесай

Красива полицайка от България се самоуби в Чикаго


За последните 10 дни в Чикаго трима полицейски служители отнеха сами живота си и един от тях е българката Елена Билярска. Тя е била открита във вторник сутринта и събитията приказват за самоубийство. Това съобщиха US управляващите, цитирани bg-voice.vom.

Билярска е работела от 5 години в чикагската полиция и е бела назначена като тактически офицер в Първи регион, в центъра на града. Не са известни детайлности за повода за съдбовното решение, само че съгласно изявления в обществените медии на хора, свързани със средите на полицията, е допустимо огромното професионално натоварване да е изиграло роля за това.

Елена Билярска умря единствено на 35 години.

Поклонението пред тленните й остатъци бе във вторник. На 29 декември дамският футболен тим на чикагската полиция провежда събитие в памет на “нашата обичана сестра в синьо ”.

“Неотдавнашните нещастия, с които се сблъскахме, са извънредно опустошителни за фамилиите и околните на тези, които сме изгубили заради самоубийство, както и за всеки член на отдела. Моля хората на Чикаго да продължат да се молят за всички наранени. Също по този начин ви апелирам да отделите малко време, с цел да помислите за всичко, което нашите чиновници дават от себе си, с цел да свършат тази работа, която доста други не биха правили.

Трябва да създадем повече, с цел да запазим смелите мъже и дами, които ни пазят ” – съобщи след третото скорошно самоубийство началникът на чикагската полиция Дейвид Браун.

Кметът Лори Лайтфут също разгласява изказване, в което изрази страдание за самоубийствата на тримата служители на реда от Чикаго и съпричастност с тъгата на членовете на техните фамилии.

Седем служители на реда са се самоубили в Чикаго от началото на годината, трима от тях – през последните 10 дни. Освен българката завършек на живота си сложиха 58-годишна жена и 51-годишен мъж.

Credit:
— Luis Agostini (@LuisRAgostini)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР